Opti B1 Gomb Crome Gloss

9 590 Ft

Az OPTI B1 öblítőgomb egy elegáns és praktikus kiegészítő a modern fürdőszobák számára, amit a Cersanit kínálatában találunk. A krómozott, fényes kivitel nem csak esztétikai értéket képvisel, hanem könnyen tisztítható és karbantartható is, így hosszú távon megőrzi ragyogását.

Készleten

Cikkszám: K97-497 Kategóriák: ,
Share :

Leírás

Az OPTI B1 öblítőgomb egy elegáns és praktikus kiegészítő a modern fürdőszobák számára, amit a Cersanit kínálatában találunk. A krómozott, fényes kivitel nem csak esztétikai értéket képvisel, hanem könnyen tisztítható és karbantartható is, így hosszú távon megőrzi ragyogását. A termék designja minimalista és letisztult, így tökéletesen illeszkedik a modern fürdőszobai környezetbe, akár klasszikus, akár modern stílusú a fürdőszoba.

Az OPTI B1 öblítőgombot úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a Cersanit öblítőrendszerrel, így egyszerű és gyors telepítést tesz lehetővé. A króm fényes befejezés nem csak esztétikailag vonzó, de ellenáll az ujjlenyomatoknak és a vízfoltoknak is, ami hozzájárul a fürdőszoba tisztaságának és higiéniájának fenntartásához.

A gomb használata intuitív és egyszerű, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy könnyedén szabályozzák a víz öblítésének erősségét, így nem csak kényelmes, de víztakarékos is. Ez a funkcionalitás különösen fontos a környezettudatos háztartások számára, ahol fontos a vízfogyasztás csökkentése.

Összességében az OPTI B1 öblítőgomb egy kiváló választás azok számára, akik a funkcionalitást és a dizájnt egyaránt fontosnak tartják fürdőszobájukban. A Cersanit által kínált magas minőség és a termék esztétikai vonzereje garantálja, hogy a fürdőszoba kiemelkedő eleme lesz.

További információk

Tömeg 0.4 kg
Kollekció

Anyag

Műanyag

Antibakteriális bevonat

Nem

Bruttó súly

0,36 kg

Nettó tömeg

0,28 kg

Mélység

0,55 cm

Magasság

16,7 cm

Szélesség

24,7 cm

A gomb egyezik

Tech line opti

Garancia

3 év